Snickare Södertälje

Vi utför jobb med kvalitativa och snygga slutresultat

Byggfirma med stor flexibilitet

Byggfirma Michael Müller är det självklara alternativet när du behöver hjälp av en snickare i Södertälje eller dess omnejd. Vår byggfirma genomför arbeten för privatpersoner men kan även anlitas som underentreprenörer åt andra byggfirmor. Då vi har mångårig erfarenhet och omfattande kunskap tar vi oss an det mesta inom branschen, dock inte schaktarbeten eller arbeten med betong. I vårt arbete lägger vi stort fokus på kvalitet och flexibilitet gentemot våra kunder. Vi finns tillgängliga i hela Stockholmsområdet samt närliggande städer, såsom Södertälje,

Om oss

Bakom företaget står Michael Müller, som alltid varit händig och haft ett brinnande intresse för bygg. Då han är uppvuxen med en pappa som var arkitekt kom in i branschen redan under sin uppväxt. Under sin gymnasietid valde han att ta ett sabbatsår, detta för att hjälpa sin pappa att bygga villor. Han har arbetat som anställd i branschen sedan 2003. År 2008 tog hand tag i sin dröm om att driva eget och Byggfirma Michael Müller grundades.

Samarbetspartner

Vi samarbetar med rörmokare, murare och elektriker vid de tillfällen så det behovet finns. Därigenom ser vi till att allt arbete genomförs på bästa tänkbara sätt, även då vår egen kompetens inte räcker fullt ut.

Alltid nöjda kunder

Vårt ihållande mål är att samtliga kunder som vänder sig hit ska bli 100 procent nöjda. Därför rådet ett stort fokus på kunden i fråga samt dess behov och önskemål. Vi anpassar arbetet så det passar dig.

Våra tjänster

Som snickare utför vi det mesta inom vår bransch. Genom kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda diverse tjänster inom branschen, både inom- och utomhus. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat fönsterbyten, ombyggnationer och snickerier.

Snickare

Våra snickare innehar stor kompetens kombinerat med lång erfarenhet. Detta gör att vi kan erbjuda många olika tjänster, dessutom kan vi anpassa respektive tjänst efter det du som kund efterfrågar. I arbetet som snickare lägger vi ett stort fokus på detaljer, det är ofta avgörande för att uppnå ett stilrent och snyggt resultat.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor och funderingar. Svarar vi inte direkt kommer vi återkomma så fort vi får möjlighet.

Byggfirma Michael Müller

SJÖSAVÄGEN 20, 124 55 Bandhagen

0734-05 0366

muller@live.se

Snickare Södertälje

Byggfirma Michael Müller är en byggfirma som är aktiv i stora delar av Stockholm med omnejd, bland annat Södertälje. Till oss kan ni vända er för att få hjälp med bland annat fönsterbyten, renovering, ombyggnationer, nybyggnationer och trappor.