Snickare Huddinge

Vi utför snickerier och byggarbeten med fokus på kvalitet

Byggfirma med stor flexibilitet

Varmt välkomna till oss på Byggfirma Michael Müller när ni är i behov av hjälp från en snickare. Vi erbjuder och utför arbeten för privatpersoner men kan även anlitas av andra byggfirmor, då som underentreprenör. Inom företaget finns en lång erfarenhet samt omfattande kompetens, vilket gör att vi arbetar med det mesta inom byggbranschen. Dock arbetar vi inte med schaktarbete eller arbete med betong. I vårt arbete värnar vi om såväl kvalitet som förmågan att arbeta flexibelt gentemot våra kunder. Vi är aktiva med vårt arbete i hela Stockholm samt dess angränsande kommuner, såsom Huddinge.

Om oss

Byggfirma Michael Müller är grundad av Michael Müller. Han har alltid haft ett stort intresse för bygg, vilket har genererat stor händighet. Michael är uppvuxen med en far som var arkitekt och kom därmed in i branschen redan i tidig ålder. Under sin gymnasietid tog han ett sabbatsår för att kunna hjälpa sin pappa att bygga villor.

Sedan 2003 har han varit anställd inom branschen men han hade ett dröm om att driva eget. 2008 startades Byggfirma Michael Müller.

Samarbetspartner

Inom branschen arbetar vi med det mesta, allt förutom schaktarbete och betong etc. När behovet finns samarbetar vi med murare, elektriker och rörmokare. Därmed ser vi till att allt arbete utförs på bästa möjliga vis, även om vår egen kometens inte räcker till. Vi genomför jobbet tillsammans.

Alltid nöjda kunder

Inom vårt företag råder ett stort fokus på våra kunder och deras behov. Givetvis värnar vi om kvalitet och att samtliga jobb utförs med stor noggrannhet. Vi är flexibla för eventuella önskemål och behov, med ett vänligt bemötande ser vi till att anpassa arbetet utifrån dessa.

Vad vi erbjuder för tjänster

Då vi har både erfarenhet och kompetens åtar vi oss en rad olika typer av jobb inom branschen, både inom- och utomhus. Hit kan ni vända er för att erhålla hjälp med allt från enstaka fönsterbyten till stora ombyggnationer. Dessutom utför vi besiktningsanmärkningar och försäkringsskador.

I arbetet som snickare lägger vi alltid stort fokus på att arbeta med detaljer, vilket många gånger är det som är avgörande för att få ett snyggt slutresultat.

Renovering

Vi utför också renodlade renoveringsuppdrag, bland annat att lägga nytt golv eller förnya ett kök. Ibland önskar man exempelvis inte att byta ut hela köket, utan endast göra mindre ändringar och fixa upp det befintliga. Det känns bra att vi kan anpassa arbeten efter det kunden i fråga efterfrågar. Oavsett hur mycket eller lite hjälp ni behöver med er renovering finns vi här för att hjälpa till.

 

Kontakta oss

Varmt välkomna att ta kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar kring företaget eller vårt arbete. Vi finns i stort sett alltid tillgängliga för att svara på era frågor.

Byggfirma Michael Müller

SJÖSAVÄGEN 20, 124 55 Bandhagen

0734-05 0366

muller@live.se

Snickare Huddinge

Byggfirma Michael Müller är en byggfirma som är aktiv i stora delar av Stockholm med omnejd, bland annat Huddinge. Till oss kan ni vända er för att få hjälp med bland annat fönsterbyten, renovering, ombyggnationer, nybyggnationer och trappor.