Snickare Saltsjöbaden

Vi utför jobb med kvalitativa och snygga slutresultat

Byggfirma med stor flexibilitet

Välkomna till Byggfirma Michael Müller när ni behöver hjälp av en snickare! Vår byggfirma utför arbeten för privatpersoner och kan också anlitas som underentreprenörer åt andra byggfirmor. Tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap tar vi oss an det mesta inom byggbranschen, allt förutom schaktarbete och arbete med betong. Som företag värnar vi om både kvaliteten och förmågan att vara flexibla gentemot våra kunder. Med vårt arbete i hela Stockholm och dess angränsande orter och kommuner, bland annat Saltsjöbaden. 

Om oss

Bakom firman står Michael Müller, han har alltid varit händig och haft ett stort intresse för bygg. Då han är uppvuxen med en pappa som var arkitekt kom han tidigt in i branschen. Redan under gymnasietiden tog han ett sabbatsår för att hjälpa sin pappa att bygga villor.

Sedan 2003 har han varit anställd inom branschen men han hade ett dröm om att driva eget. 2008 startades Byggfirma Michael Müller.

Samarbetspartner

Inom branschen arbetar vi med allt förutom schaktarbete och betong etc. Vi samarbetar med murare, elektriker och rörmokare när behovet finns. På så sätt ser vi till att arbetet utförs på bästa sätt även om vår kompetens inte räcker till. Tillsammans utför vi projekt och ger varandra jobb.

Alltid nöjda kunder

Inom företaget råder ett stort fokus på våra kunder och deras behov. Givetvis värnar vi om kvalitet och att samtliga jobb utförs med stor noggrannhet. Vi är flexibla för våra kunders önskemål och behov, med ett vänligt bemötande ser vi till att anpassa arbetet utifrån dessa. 

Vad vi erbjuder för tjänster

Våra snickare arbetar med det mesta inom branschen. Då vi har både erfarenhet och kompetens tar vi oss an många olika typer av jobb inom branschen, både inom- och utomhus. Hit kan ni vända er för att få hjälp med allt från fönsterbyten till stora ombyggnationer. Dessutom utför vi besiktningsanmärkningar och försäkringsskador. Vi åker ofta ut för att kolla på nya jobb under helgerna.

I vårt arbete som snickare lägger vi mycket fokus på att jobba med detaljer, vilket många gånger är avgörande för att få ett snyggt slutresultat.

Renovering

Vi utför också renodlade renoveringsuppdrag, så som att lägga nytt golv eller förnya ett kök. Ibland vill man inte byta ut exempelvis köket helt och hållet, utan enbart göra lite ändringar och fixa upp det befintliga. Det känns bra att vi kan anpassa arbeten efter det kunden i fråga efterfrågar.

 

Kontakta oss

Varmt välkomna att ta kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar kring företaget eller vårt arbete. Vi finns i stort sett alltid tillgängliga för att svara på era frågor.

Byggfirma Michael Müller

SJÖSAVÄGEN 20, 124 55 Bandhagen

0734-05 0366

muller@live.se

Snickare Saltsjöbaden

Byggfirma Michael Müller är en byggfirma som är aktiv i stora delar av Stockholm med omnejd, bland annat Saltsjöbaden. Till oss kan ni vända er för att få hjälp med bland annat fönsterbyten, renovering, ombyggnationer, nybyggnationer och trappor.